De markt + Fietstocht

Op D.V. zaterdag 7 september 2019 organiseert Stichting Timotheos (werkgroep Ede) de jaarlijkse zomermarkt en fietstocht. Van harte uitgenodigd voor een gezellige dag uit met het hele gezin!
 
Zomermarkt | 9.30 - 16 uur
 
1. Veel standhouders
De zomermarkt heeft een groot aantal kramen. U kunt bij ons terecht voor o.a. Groente & fruit, Bakkersproducten, Bakmixen, Grillworst, Bloemen, Snoep, (Houten) speelgoed, Wenskaarten, (Kinder-)kleding en accessoires, Clementijn, Babyartikelen, Brocante, (Tweedehands)boeken en CD's, Jemako, Tupperware, Gereedschap ...en nog veel meer! Bovendien is er ook een leuke rommelmarkt.
 
Hier kunt u het bestelformulier voor de bakkerskraam downloaden.
 
2. Ruim terras met eten / drinken
Op ons terras kunt u even uitrusten en genieten van iets lekkers. We verkopen patat, snacks, Urker vis, broodje hamburger, koffie / thee / frisdrank / cake en ijs.

3. Speelterrein voor de kinderen
Ook aan de kinderen hebben we gedacht: we hebben o.a. een springkussen, skelterbaan, en minigraver. En dit jaar is ook de BRANDWEER present, inclusief een behendigheidsspel.
 
Fietstocht | Inschrijven tussen 9.30 - 11 uur
 
We hebben prachtige fietsroutes uitgezet door de Veluwse omgeving en langs de Grebbelinie!
 
Keuze uit: 25 of 40 km (u ontvangt een routebeschrijving bij inschrijving)
Beide routes hebben onderweg een rustpunt met koffie en lunch
Prijs: € 5 p.p. (gezin max. € 20)
Startpunt: locatie van de markt (zie locatie)
Oplaadpunt voor elektrische fietsen is aanwezig!
 
Nieuwe & unieke locatie!
 
Dit jaar hebben we een andere locatie dan voorgaande jaren, namelijk het terrein van Fort aan de Buursteeg. Dit is een historisch verdedigingswerk van de Grebbelinie. Meer informatie: grebbeliniebezoekerscentrum.nl
 
Fort aan de Buursteeg is centraal gelegen en bevindt zich tussen Ede en Veenendaal, nabij De Klomp / Ederveen. Het adres is: Buursteeg 2, Renswoude. Let op: navigatiesystemen herkennen het adres niet altijd en de verkeerssituatie is recent gewijzigd. U kunt beter navigeren naar Klompersteeg 19 (Garage Geurtsen), dan vindt u Fort aan de Buursteeg aan de overzijde.
 
Bekijk hier de locatie / route in Google Maps
 
 
 
 
Mogen we opnieuw op uw steun rekenen?
 
De volledige opbrengst is voor het zendingswerk van Bep Klok in Malawi voor Stichting Timotheos. Dit werk bestaat uit evangelisatie, Bijbels onderwijs, voeding, wezenzorg en gezondheid met name voor (wees)kinderen. Als werkgroep Ede ondersteunen wij met name veldwerkster Bep Klok door geld in te zamelen.